توضیحات
روغن زیتون بکر سرجیو(با بو) از مرغوب ترین دانه های زیتون تهیه شده که پس از انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی توسط آزمایشگاه های تخصصی مستقر در این واحد به لحاظ فلزات سنگین، سموم کشاورزی، پر اکسید و سایر پارامتر های کیفی و تایید واحد کنترل کیفیت مورد استفاده قرار می گیرد. روغن زیتون سرجیو به روش تحت فشار استحصال می گردد، بدین ترتیب که میوه زیتون به تکههای ریز تبدیل شده و از آن خمیری به دست میآید. این خمیر داخل دستگاه گریز از مرکز (سانتریفوژ) ریخته میشود، در این دستگاه ضمن چرخش، روغن زیتون از بقیه مواد جدا میشود. این روغن کیفیت بالایی دارد و دارای عطر و طعم واقعی زیتون می باشد و برای مصارف پخت و پز و سالاد استفاده کرد. روغن زیتون بکر سرجیو دارای عطر و طعم طبیعی و فوق العاده زیتون میباشد.
وزن | 0.92 کیلوگرم |
حجم | یک لیتر |
شماره پروانه بهداشت | 38/11729 |
میزان کلسترول | 0.0 گرم |
نوع ویتامین و مواد معدنی | امگا3 |
نوع بستهبندی | بطری |
ویژگی روغن | بدون پالم |
موارد استفاده | سالاد و پخت و پز |
سایر توضیحات | روغن زیتون بکر به دلیل دارا بودن مقادیر فراوانی از اسیدهای چرب تک اشباع نشده، امگا 3، ویتامین K و ویتامین E باعث کاهش بیماریهای قلبی عروقی میشود. این مواد مغذی به وسیله کاهش التهاب، کم کردن LDL کلسترول، پایین آوردن فشار خون، کاهش لختههای خونی و نیز بهبود عملکرد آندوتلیال، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش میدهند. باور متخصصان بر این است که التهابهای مزمن علت اصلی بسیاری از بیماریها مانند سرطان، سندرم متابولیک، دیابت، آلزایمر و آرتریت هستند. روغن زیتون ضدالتهاب است و اولئیک اسید که عمدتاً در روغن زیتون یافت میشود باعث کاهش نشانگرهای التهابی میشود. روغن زیتون بکر دارای آنتی اکسیدان های قوی مثل پلی فنول ها و فلاوونوئیدها می باشد که این آنتی اکسیدان ها باعث کاهش پراکسیداسیون چربی ها در بدن و به دنبال آن کاهش استرس اکسیداتیو می شوند. در نتیجه بدن را از صدمه رادیکال های آزاد حفظ می کند و بدین طریق باعث کاهش ابتلا به انواع سرطان، خصوصاً سرطان پوست، روده و سرطان سینه در زنان می شود. روغن زیتون دارای آنتی اکسیدانهایی مانند توکوفرول است که آسیبهای خورشید بر پوست شما را ترمیم میکنند. |