توضیحات
ازآنجا که کشمش پلویی در غذاهای ایرانی مانند عدس پلو مصرف زیادی دارد، سعی نموده ایم این محصول را در اختیار مصرفکنندگان قرار دهیم تا دغدغهای بابت تهیه کشمش پلویی با کیفیت نداشته باشند. کشمش یکی از منابع ویتامینهای B-6 ، C، منیزیم و کلسیم است که قرار گرفتن آن در بین مواد غذایی میتواند غذا را به منبعی غنی و پرانرژی تبدیل کند. با وجود آنکه مصرف اصلی کشمش پلویی بهعنوان مواد اولیه در غذا است اما میتوان بهعنوان یک میان وعده از آن استفاده کرد که طعمی نزدیک به کشمش سیاه دارد.
وزن | 500 گرم |
ابعاد بستهبندی | 23×16×3 |
محل تولید | خراسان |
استان تولید | خراسان رضوی |
آجیل شامل | کشمش |