توضیحات
وزن بستهبندی | 1000 گرم |
ابعاد بستهبندی | 25×33×17 سانتیمتر |
شماره پروانه بهداشت | 36/18443 |
طرز تهیه | – روغن را درون سبد سرخ کن و یا تابه ریخته و بعد از داغ شدن کامل روغن، محصول منجمد را در روغن داغ سرخ کنید. دقت شود که روغن حتما داغ باشد اما نه در حدی که باعث سوختگی سریع سطح شود. توجه شود که در ابتدای سرخ شدن، محصول را زیر و رو نکنید زیرا باعث جدا شدن پوشش سوخاری خواهد شد. به محصول فرصت دهید تا به آرامی (حداقل 3 تا 4 دقیقه) سرخ شده و مرکز محصول کاملا گرم گردد. پس از سرخ شدن یکنواخت، محصول را از روغن خارج کرده و روغن اضافی را جدا کنید. |
روش نگهداری | فریزر |